Saaristolaisleipämurulla kuorrutettua joulukalaa
Klassinen joulun noutopöydän kala maitokastikkeella saa rapeutta ja makua paahdetusta saaristolaisleipämurusta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,500 kg
FS annoskalapalaaKalapala valmistettu sertifioidusta kalaraaka-aineesta.
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,065 kg vehnäjauhoja
-
1,000 kg
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 0,003 kg suolaa
- 0,003 kg jauhettua maustepippuria
- 0,003 kg muskottia
- 0,006 kg sokeria
Saaristolaisleipämuru
- 0,100 kg saaristolaisleipää
- 0,020 kg öljyä
- 0,002 kg suolaa
- 0,010 kg timjamia
- 0,010 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta jauhot voissa. Lisää maito hyvin sekoittaen. Kypsennä kala ohjeen mukaan ja lisää kastike päälle.
- Anna kypsyä 3-4 min. Mausta.
Saaristolaisleipämuru
- Paahda saaristolaisleipäsiivut uunissa rapeaksi. Laita paahdetut leivät kutteriin ja aja muruksi. Hienonna yrtit ja lisää joulukalan päälle saaristolaisleipämurun kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
261 kcal
Proteiini
30,3 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1,1 g
Kalsium
125,7 mg
D-vitamiini
2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa