Ainekset
Pohja
- 0,500 kg ruisleipä viipaleina
- 0,500 kg sekaleipää viipaleina
Kostutukseen
- 0,750 kg kalalientä
Täyte
- 0,500 kg
-
0,500 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,800 kg savukalaa
- 0,025 kg hienonnettua tilliä
- 0,020 kg sitruunapippuria
- 0,050 kg sitruunamehua
- 0,006 kg suolaa tarvittaessa
- 0,033 kg liivatelehteä
- 0,100 kg vettä
- 0,500 kg
Pinnalle
- 0,375 kg
-
0,250 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
Koristeluun
- 0,150 kg mätiä
- 0,150 kg sitruunaa
- 0,150 kg kurkkua
Jaa resepti
Ohje
- Aseta vaaleat vuokaleipäviipaleet paperilla vuorattuun 1,5 l:n vuokaleipävuokaan. Kostuta leivät kalaliemellä
- Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon hienonnettu savukala (lohi, siika tms., tilli,sitruunapippuri, sitruunamehu ja tervittaessa suola sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
- Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet kalaliemellä.
- Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa. Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2428 kcal
Proteiini
74,6 g
Hiilihydraatti
109,7 g
Rasva
183 g
Tyydyttynyt rasva
94 g
Ravintokuitu
17,9 g
Suola
9,9 g
Kalsium
312,7 mg
D-vitamiini
27,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa