Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Muhammara palsternakasta
- 0,600 kg palsternakkaa
- 0,030 kg hunajaa
- 0,050 kg sitruunamehua
- 0,005 kg valkosipulia
- 0,100 kg kuorittuja manteleita, paahdettuina
- 0,200 kg
- 0,012 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 1,000 kg scrocchiarella-leipää
- 0,400 kg loimu- tai lämminsavulohta
- 0,300 kg suolakurkkua
- 0,200 kg pikkelöityä punasipulia
- 0,020 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
Muhammara palsternakasta
- Paahda palsternakat kypsiksi ja kullanruskeiksi uunissa, n. 20 min 185 °C. Jäähdytä ja soseuta kutterissa muiden raaka-aineiden kanssa tahnaksi.
Lisäksi
- Paahda scrocchiarella-leipää n. 2 min 250 °C uunissa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Levitä muhammara pohjalle ja päällystä flatbread muilla raaka-aineilla. Viimeistele tuoreella tillillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
253 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
30,4 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,8 g
Kalsium
58,7 mg
D-vitamiini
1,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
24,3 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä