Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg valkuaista
- 0,085 kg kaurajauhoja
- 0,085 kg mantelijauhetta
- 0,250 kg tomusokeria
-
0,100 kg
Valio mustikkatäytettäValio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
-
0,200 kg
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0,050 kg vaahterasiirappia
- 0,001 kg kardemummaa
- 0,100 kg pensasmustikoita
Jaa resepti
Ohje
Piirakka
- Ruskista voi kattilassa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita kuivat aineet joukkoon. Sekoita joukkoon jäähtynyt voi. Kaada massa GN 1/2 100 -vuokaan, tai jaa pienempiin vuokiin ja kypsennä 165 ° C uunissa noin 15-20 minuutin ajan.
- VINKKI: Massa säilyy pursotinpussissa kylmässä säilytettynä muutaman päivän.
Viimeistely
- Levitä (tai pursota) piirakan päälle mustikkatäyte. Vatkaa mascarponen joukkoon vaahterasiirappi ja mausta kardemummalla. Pursota mascarponevaahto piirakan päälle ja viimeistele tuoreilla mustikoilla.
- Muita makupari-ideoita piirakan päälliseksi:
- - Appelsiini-pistaasi- Mansikka-basilika- Omena-vaahterasiirappi
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
281 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
24,9 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,2 g
Kalsium
22,1 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
365 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
32,4 g
Rasva
23,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,6 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa