Ainekset
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,040 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,100 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg Province Blendiä Fazer Mills
- 1,750 kg vehnäjauhoja
-
1,200 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
- Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
- Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa kolmioleikkurilla kolmioiksi. Kierra kolmiot croissanteiksi.
- Nostata croissantit. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
- Province Blend www.fazermylly.fi
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
264 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
22 g
Rasva
17,5 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
31,6 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
352 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
29,4 g
Rasva
23,3 g
Tyydyttynyt rasva
13,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa