Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,200 kg maissijauhoja
- 0,050 kg fenkolinsiemeniä paahdettuina
- 0,100 kg seesaminsiemeniä
- 0,150 kg pellavansiemeniä
- 0,150 kg auringonkukansiemeniä
- 0,050 kg rypsiöljyä
- 0,012 kg suolaa
- 0,250 kg kuumaa vettä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita keskenään maissijauhot, fenkolin- seesamin-, auringonkukan- ja pellavansiemenet sekä öljy ja suola.
- Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.
- Siirrä taikina leivinpaperin päälle ja laita toinen paperi päälle. Painele tai kauli taikina ohueksi pellin kokoiseksi levyksi. Ripottele loppu suola pinnalle.
- Paista 175 °C asteisessa uunissa 40–45 minuuttia, kunnes näkkäri on kullanruskeaa ja rapeaa. Jäähdytä kunnolla ja taita paloja.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
92 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
40,2 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
461 kcal
Proteiini
12,9 g
Hiilihydraatti
22,8 g
Rasva
33,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
10,6 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa