Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Voitaikina
- 1,400 kg vettä
- 0,030 kg suolaa
- 2,000 kg vehnäjauhoja
-
2,000 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pinnalle
- 0,500 kg siemensekoitusta
Täyte
-
2,000 kg
Valio juustotäytettäJuustotäyte on paistettavien ja suolaisten tarjottavien täytetoive. Se soveltuu hyvin erilaisiin piiraisiin ja pasteijoihin myös…
- 1,000 kg herkkusieniä
- 1,000 kg pekonia vaahdotettuna
- 0,001 kg mustapippuria
Koristeluun
- 0,100 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
- Kauli voitaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa terävällä leikkurilla 11x11 neliöiksi. Leikkaa leikkurilla reunat ja käännä reunakaistaleet ristikkäin.
- Kostuta pinta ja kastele siemensekoitukseen.
- Pursota keskelle juustotäytettä ja laita pilkottuja herkkusieniä ja pekonikuutioita päälle.
- Anna piiraiden levätä 30 minuuttia.
- Paista piiraat 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Tarjolle vietäessä laita leikattua ruohosipulia koristeeksi.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
310 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
15,8 g
Rasva
24,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Kalsium
18,4 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
310 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
15,8 g
Rasva
24,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa