Siirry sisältöön
Sinappinen smetana-lohi
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Sinappinen smetana-lohi

Täyteläinen helppovalmisteinen klassinen lohiruoka valmistettuna kustannustehokkaasta lohiannoskalapalasta.

Sinappinen smetana-lohi

Ainekset


Ohje

  1. Annostele lohiannoskalapalat 1/1 65mm GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon, Valio Smetana sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelys sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää sinappinen kurkkusalaatti, hienonnettu pakaste tilli sekä sitruunamehu joukkoon. Annostele kastike kalapalojen päälle. Paista kuivapaistolla 125 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Vinkki

Annostelu 1/1 65mm GN-vuokaan: 1,90 kg lohiannoskalapalaa (24 palaa) ja 1,6 k

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 289 kcal
Proteiini 15,9 g
Hiilihydraatti 5,5 g
Rasva 22,5 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,3 g
Kalsium 28,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 194 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 3,7 g
Rasva 15,1 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search