Ainekset
Piparitaikina
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,600 kg sokeria
- 0,330 kg kananmunia
- 0,660 kg siirappia
- 0,033 kg kanelia
- 0,016 kg inkivääriä
- 0,006 kg neilikkaa
- 0,033 kg ruokasoodaa
- 1,500 kg vehnäjauhoja
Sinihomejuustotäyte
-
2,000 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0,500 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta siirappi ja mausteet. Anna seoksen jäähtyä.
- Vaahdota voi ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon siirappi. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda. Anna taikinan vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
- Valmista sinihomejuustotäyte. Sekoita AURA murun joukkoon kananmunat ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Kauli taikinan 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä sinihomejuustotäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat.
- Leikkaa nauhoista 25 g:n painoisia viipaleita. Aseta viipaleet pellille leikkauspinta ylöspäin.
- Paista hyrrät 180°C:ssa uunissa noin 10 min.
- Voit valmistaa myös haluaamasi kokoisia hyrriä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
85 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Kalsium
40,1 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
356 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
37,4 g
Rasva
17,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa