Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,500 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
- 0,025 kg sitruunamehua
- 0,010 kg sormisuolaa
- 0,750 kg
-
0,300 kg
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 0,002 kg mustapippurirouhetta
-
0,100 kg
Valio mozzarellajuustoraastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Päälle
- 0,400 kg appelsiinia
- 0,200 kg kevätsipulia hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Mausta kala sitruunamehulla ja suolalla GN 1/1-65 -astiassa.
- Sekoita kaikki aineet keskenää paitsi juusto. Kaada kalojen päälle.
- Lisää pinnalle juustoraaste.
- Kiertoilmakypsennä 180 asteessa n. 35 min.
- Kuori ja leikkaa appelsiinit viipaleiksi ja lisää ne yhdessä kevätsipulin kanssa vuoan päälle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
660 kcal
Proteiini
33,5 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
54,7 g
Tyydyttynyt rasva
22,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
148 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
220 kcal
Proteiini
11,2 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa