Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
2,000 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
-
0,900 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
- 0,400 kg kylmää vettä
- 0,030 kg kylmätärkkelystä
- 0,020 kg maissitärkkelystä
- 0,023 kg suolaa
- 0,002 kg mustapippurirouhetta
- 0,001 kg kurkumaa
- 0,002 kg kuivattua tilliä
- 0,060 kg sitruunamehua
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositonValio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
- 0,005 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Punnitse Valio kirjolohifilee annospalat 1/1 65mm GN-vuokaan. Annostele Valio Ruoka 15% laktoositon sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelykset sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää Valio Koskenlaskija® sulatejuusto, sitruunamehu sekä hienonnettu pakaste ruohosipuli joukkoon. Anna kastikkeen tekeentyä hetken. Annostele kastike kalojen päälle. Paista kuivapaistolla 120 asteessa noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
280 kcal
Proteiini
18,4 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
21,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
63,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa