Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 0,200 kg kaurakeksejä
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,010 kg liivatelehteä
- 0,050 kg vahvaa kahvia
- 0,300 kg
- 0,350 kg taloussuklaata
- 0,100 kg brandyä
- 0,130 kg sokeria
- 0,004 kg vaniljasokeria
- 0,300 kg
Koristeluun
- 0 kg tuoreita hedelmiä, esim. tummia viinirypäleitä
-
0,150 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle (Ø 22 - 24 cm) pohjan kokoinen leivinpaperipala. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon voi. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
- Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi pois ja liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan kahviin. Sekoita liivateseos crème fraîcheen.
- Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Lisää suklaan joukkoon crème fraîche, brandy, sokerit ja vaahdotettu kuohukerma. Kaada täyte pohjalle, peitä ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä ja AURA juustolla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
623 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
46,5 g
Rasva
42,1 g
Tyydyttynyt rasva
23,1 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,8 g
Kalsium
127 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
415 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
31 g
Rasva
28,1 g
Tyydyttynyt rasva
15,4 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- tuoreita hedelmiä