
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Croissanttaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
Kaulintaan
-
1,400 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 1,000 kg tummaa suklaata
Voiteluun
- 0,100 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
- Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
- Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 8 x 12cm paloiksi.
- Laita kaksi suklaatankoa täytteeksi ja kääri tyynyn malliseksi.
- Nostata croissantit. Voitele kananmunalla.
- Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
255 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
16,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
26,2 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
410 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
34,5 g
Rasva
27,3 g
Tyydyttynyt rasva
15,1 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa