Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
1,600 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaaVoilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
Pintataikina
-
0,160 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,200 kg hienoa sokeria
- 0,200 kg vehnäjauhoja
Eclairmassa
-
0,320 kg
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
-
0,320 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,320 kg vettä
- 0,008 kg suolaa
- 0,320 kg vehnäjauhoja
- 0,560 kg kananmunia
- 0,012 kg vaniljasokeria
Täyte
- 1,300 kg
- 0,300 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
- 0,300 kg tummaa suklaata
-
0,400 kg
Valio berry curd täytettäIhana punainen ja marjaisa curd-täyte leivontaan, konditoriatuotteisiin ja jälkiruokiin. Muista myös Valion Suonenjoen tehtaalla valmistetut…
Koristeluun
- 0,100 kg tummaa suklaata
-
0,400 kg
Valio berry curd täytettäIhana punainen ja marjaisa curd-täyte leivontaan, konditoriatuotteisiin ja jälkiruokiin. Muista myös Valion Suonenjoen tehtaalla valmistetut…
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Leikkaa murotaikina rengasmuoteilla kranssiksi.
- Paista pohja.
Pintataikina
- Sekoita pehmeä voi, sokeri ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
- Kauli taikina 2 mm vahvuiseksi. Ota pyöreällä ø 4 cm muotilla kiekkoja. Säilytä kylmässä.
Tuulihattumassa
- Laita kattilaan maito, voi, vesi ja suola. Kiehauta seos.
- Lisää jauhot kerralla kattilaan ja sekoita massa tasaiseksi. Kypsennä massaa koko ajan sekoittaen, jotta jauhot hieman kypsyvät.
- Laita massa sekoituspataan.
- Lisää kananmunat vähitellen lapavatkaimmella sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla.
- Jäähdytä massa hyvin kelmulla peitettynä.
- Pursota massasta sileällä tyllalla leivinpaperille noin ø 4 cm palloja.
- Laita pohjien päälle murotaikina kiekko.
- Paista 180°C:ssa uunissa noin 30 min.
- Jäähdytä tuulihattupohjat.
Mousse
- Kiehauta 300g kermaa ja lisää suklaan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä vanilja-tuorejuustotäytteeseen.
- Vaahdota loppu kerma ja lisää nostellen joukkoon.
Täyttäminen
- Pursota suklaa-kermatäytettä ja berry curdia tuulihattujen sisään.
- Asettele murotaikinapohjan päälle.
- Pursota moussea ja berry curdia koristeeksi pinnalle.
- Koristele suklaakoristeilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2808 kcal
Proteiini
37,1 g
Hiilihydraatti
250,7 g
Rasva
182,8 g
Tyydyttynyt rasva
101,3 g
Ravintokuitu
10,8 g
Suola
3 g
Kalsium
224 mg
D-vitamiini
2,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
330 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
29,4 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
11,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa