Ainekset
- 0,550 kg
Kostutukseen
-
0,400 kg
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 0,250 kg sokeria
Täyte
-
0,200 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
-
0,500 kg
Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
-
0,120 kg
Valio vadelmahilloaVadelma, yksi satokauden parhaimmista marjoista, on erityisen hyvää hillona. Pullien, ohukaisten ja juustojen ehdoton kaveri,…
- 0,100 kg taloussuklaata
- 0,030 kg sitruunamehua
- 0,010 kg liivatelehteä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa vetopohjasta kaksi GN 1/1-kokoista palaa. Nosta toinen 40 mm korkuiseen astiaan ja kostuta.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja sulata kiehuvaan sitruunamehuun.
- Yhdistä täytteen ainekset, Vanilja 9% vaahdotettuna ja liivateseos hieman jäähdytettynä.
- Levitä puolet täytteestä pohjalle. Nosta päälle toinen vetopohjan pala ja kostuta. Levitä loppu täyte päälle. Anna vetäytyä kylmässä 2 -3 tuntia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
160 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
23,8 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Kalsium
27,3 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
35,5 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa