Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Suklaakakkutaikina:
-
0,750 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,500 kg sokeria
- 0,250 kg kaakaojauhetta
- 0,120 kg siirappia
- 0,012 kg suolaa
- 0,750 kg vehnäjauhoja
- 0,250 kg ruishiutaleita
- 0,250 kg hasselpähkinärouhetta
- 0,250 kg mantelirouhetta
- 0,750 kg kananmunia
Vaniljakakkutaikina:
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg sokeria
- 0,375 kg kananmunia
- 0,250 kg
- 0,650 kg vehnäjauhoja
- 0,038 kg vaniljasokeria
- 0,013 kg leivinjauhetta
- 0,006 kg suolaa
Vanilja-tuorejuustovaahto
- 1,000 kg
- 0,500 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
Jaa resepti
Ohje
Suklaakakkutaikina
- Sekoita kaikki aineet paitsi kananmuna tasaiseksi seokseksi.
- Lisää kananmunat vähitellen ja vatkaa 3 min. 2 nopeudella.
- Annostele reunavuokaan .
Vaniljakakkutaikina
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää kananmunat vähitellen, samalla vatkaten.
- Lisää kermaviili ja siivilöidyt kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
- Annostele suklaakakkutaikinan päälle.
- Paista 170°:ssa n.50 min. Jäähdytä.
Koristelu
- Leikkaa levy haluamasi kokoisiksi leivoksiksi.
- Vatkaa kerma ja vanilja-tuorejuustotäyte kuohkeaksi.
- Koristele leivokset pursotuksin.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
303 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
31,5 g
Rasva
17,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
43,4 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
378 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
39,3 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa