Siirry sisältöön
Suklaapikkuleipä
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Suklaapikkuleipä

Suklaapikkuleipä

Ainekset

Täyte ja koristelu

  • 1,000 kg vadelmamarmeladia
  • 0,500 kg tummaa suklaata

Ohje

  1. Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Lisää huoneenlämpöinen kerrma. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu kaakaojauhe.
  2. Tapa 2. Vaahdota voi ja jauhot. Yhdistä munat, vanilliinisokeri, kaakaojauhe ja sokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon
  3. Pursota massasta 8 cm pitkiä tankoja.
  4. Paista 180°C:ssa n.10 min.
  5. Täytä tangot vadelmamarmeladilla.
  6. Kasta päät suklaaseen.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 29240 kcal
Proteiini 345,3 g
Hiilihydraatti 3243,4 g
Rasva 1624,8 g
Tyydyttynyt rasva 916,2 g
Ravintokuitu 139,1 g
Suola 13,8 g
Kalsium 1458 mg
D-vitamiini 16,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 423 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 46,9 g
Rasva 23,5 g
Tyydyttynyt rasva 13,2 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search