Ainekset
- 1,000 kg
- 0,200 kg suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna kerma 80 asteiseksi. Sekoita joukkoon suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi.
- Anna kerman seistä kylmiössä yli yön. Vaahdota kerma.
- Suklaakermavaahto soveltuu laskiaispullien ja erilaisten konditoriatuotteiden täytteeksi ja kuorrutukseen.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
4599 kcal
Proteiini
40,3 g
Hiilihydraatti
135,8 g
Rasva
437,8 g
Tyydyttynyt rasva
254 g
Ravintokuitu
4,4 g
Suola
1,3 g
Kalsium
1174 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
383 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
11,3 g
Rasva
36,5 g
Tyydyttynyt rasva
21,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa