Siirry sisältöön
Suklainen kirsikkarahka
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Suklainen kirsikkarahka

Talvinen suklainen rahka Valion Kirsikkatäytteestä.

Suklainen kirsikkarahka

Ainekset


Ohje

  1. Annostele kaikki raaka-aineet yleiskoneen kulhoon ja vaahdota kuohkeaksi. Valmistaessasi suurempia määriä sekoittavassa padassa vaahdota Valio Vispikerma ensin ja lisää sitten loput raaka-aineet ja jatka vaahdottamista hetki.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 166 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 10,5 g
Rasva 11,6 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 28,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 13,2 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,5 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search