Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg esikypsytettyjä, kokonaisia ohrasuurimoita
-
0,500 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,500 kg kirsikkatomaatteja
- 0,500 kg kurkkua
- 0,500 kg omenakuutioita, pakaste sulatettuna
- 0,150 kg punasipulia hienonnettuna
- 0,025 kg hienonnettua tilliä
- 0,025 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
- 0,100 kg sitruunamehua
- 0,100 kg rypsi- tai oliiviöljyä
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 2,400 kg
Jaa resepti
Ohje
- Keitä ohrasuurimot kypsiksi. Jäähdytä.
- Kuutioi kylmäsavulohi.
- Hienonna kirsikkatomaatit ja kurkku kutterissa karkeaksi massaksi muutamalla nopealla "sykähdyksellä".
- Sekoita kaikki raaka-aineet sekaisin ja mausta sitruunamehulla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile pinaattiohukaisten kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
460 kcal
Proteiini
15,4 g
Hiilihydraatti
46,2 g
Rasva
23,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
5,2 g
Suola
2 g
Kalsium
17,3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
174 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
17,4 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- suolaa
- mustapippuria myllystä