Ainekset
Perunavoitaikina
-
2,000 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,000 kg vehnäjauhoja
- 0,040 kg leivinjauhetta
- 0,040 kg suolaa
- 0,800 kg pakasteperunasoseaineksia
- 1,200 kg vettä
Täyte
- 0,800 kg keitettyä riisiä
- 0,500 kg kinkkusuikaleita
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
- 0,300 kg pakaste paprikakuutioita
- 0,500 kg
- 0,120 kg kananmunia
- 0,040 kg hienonnettua persiljaa
- 0,010 kg aromisuolaa
- 0,004 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita voi, jauhot, suola ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon jäinen perunasoseaines. Sekoita lopuksi joukkoon kylmä vesi. Kauli taikina 3x3 ilman lepoaikoja. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia
- Valmista täyte sekoittamalla kypsän riisin joukkoon täytteen muut aineet.
- Kauli perunavoitaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. leikkaa matto 10 x 10 cm:n paloiksi. Pursota täytettä palojen keskelle. Voitele reunat kananmunalla ja ummista kolmion muotoisiksi pasteijoiksi. Voitele pasteijat kananmunalla ja anna levätä 1 tunti.
- Paista pasteijat 220 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
221 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
15,7 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Kalsium
79,4 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
316 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
22,5 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa