Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,100 kg sokeria
- 0,100 kg kananmunaa
- 0,360 kg vehnäjauhoja
- 0,002 kg leivinjauhetta
Täyte
-
0,800 kg
Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 0,005 kg raastettua sitruunankuorta
- 0,010 kg sitruunamehua
- 0,100 kg sokeria
- 0,008 kg vaniljasokeria
- 0,100 kg perunajauhoja
- 0,300 kg kivettömiä taateleita
- 0,300 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Peitä kahden 24 cm Ø irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunat.
- Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon munat ja kuiva-aineet.
- Levitä taikina vuokien pohjalle ja reunoille.
- Peita kelmulla ja laita kylmään.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon kaikki aineet (taatelit hienonnettuna), kananmunat yksitellen viimeiseksi massaa kokoajan vatkaten.
- Kaada täyte vuokiin.
- Paista 170 asteessa n. 1 h. Peitä pinnat leivinpaperilla kun kakku on saanut kauniin värin.
- Jäähdytä ja irroita kakku kylmänä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
405 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
44,3 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10,9 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
41,8 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
324 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
35,4 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa