Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Voitaikina
- 1,400 kg vettä
- 0,030 kg suolaa
- 2,000 kg vehnäjauhoja
-
2,000 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pinnalle
- 1,350 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
- Kauli voitaikina 2 mm:n vahvuiseksi ja 40 cm:n levyiseksi matoksi. Levitä sokeria pöydälle. Levitä voitaikinamatto sokerin päälle. Sirottele maton pinnalle sokeria. Kauli sokeri kiinni mattoon käsikaulimella. Leikkaa taikinamatto kahdeksi kaistaleeksi.
- Taittele matto kuvan mukaisesti. Leikkaa paloiksi.
- Laita palat pellille riittävän harvaan (canapet leviävät runsaasti paiston aikana) leikkauspinta ylöspäin. Anna canapeiden levätä tunti ennen paistoa.
- Paista canapet 220 asteisessa uunissa noin 14 minuuttia. Käännä canapet paiston puolivälissä.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
205 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Kalsium
7,1 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
409 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
42,1 g
Rasva
25,1 g
Tyydyttynyt rasva
14,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa