Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,500 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
- 0 kg grillivarrastikkuja
- 0,008 kg sormisuolaa
Marinadi
- 0,200 kg teriyakikastiketta
- 0,002 kg jauhettua maustepippuria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata lohisuikaleet ja valuta sulamisnesteet pois.
- Tikuta kalat varrastikuilla ja mausta suolalla.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja marinoi lohet. Anna marinoitua muutama tunti.
- Aseta kalat leivinpaperilla vuoratulle GN pellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Parhaan paistopinnan saat paistamalla lohet voissa pannulla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
327 kcal
Proteiini
28,6 g
Hiilihydraatti
5,2 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
10,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
219 kcal
Proteiini
19,2 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
14,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- grillivarrastikkuja