Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,800 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg sokeria
- 0,640 kg kananmunaa
- 0,800 kg vehnäjauhoja
- 0,030 kg leivinjauhetta
- 0,030 kg vaniljasokeria
-
1,000 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0,050 kg kaakaojauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja korppujauhota GN 1/2-100 vuoka
- Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, vatkaa hyvin.
- Yhdistä muut kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivien aineiden seosta ja lisää välillä kermaa.
- Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen. Siivilöi ja sekoita siihen kaakaojauhe.
- Kaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan. Lusikoi väliin tumma taikina. Lisää päälle loppu vaalea taikina.
- Pistele haarukalla taikinan läpi sieltä täältä. Näin tehden tumma ja vaalea taikina sekoittuvat kauniiksi raidaksi.
- Paista Tiikerikakku 175 asteessa 50 min tai kunnes kakku on kypsä.
- Kumoa hiukan jäähtyneenä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
302 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
23,5 g
Rasva
21,3 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Kalsium
92,3 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
438 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
34,1 g
Rasva
30,9 g
Tyydyttynyt rasva
17,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa