Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 1,560 kg Valio toffeetäytettä
- 1,170 kg säilykepäärynää
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
- Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3.
- Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
- Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.
- Kauli wienertaikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi.Leikkaa matto 14 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa nauhoista kolmioita, joiden kanta on 16 cm. Leikkaa kolmioihin kolme kahteen kumpaankin sivuun.
- Pursota paloille toffeetäytettä ja laita täytteen päälle päärynälohko. Ummista wienereiksi.
- Nostata wienerit max. 33°C:ssa. Voitele nousseet wienerit kananmunalla ja paista 220°C:ssa uunissa noin 13 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
276 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
24,6 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,3 g
Kalsium
28,7 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
262 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
23,4 g
Rasva
16,5 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa