Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,200 kg tuoretta fenkolia
- 0,150 kg tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
-
0,200 kg
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
Päälle
- 0 kg katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa fenkoli paloiksi ja keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä.
- Valuta tonnikala ja soseuta kaikki aineet kutterissa tasaiseksi.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
52 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- katkarapuja, MSC-sertifioitu