Siirry sisältöön
Tonnikala-pastavuoka kylmävalmistus
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Tonnikala-pastavuoka kylmävalmistus

Suosittu kouluruoka kätevästi kylmävalmistettuna sekoittavassa padassa

Tonnikala-pastavuoka kylmävalmistus

Ainekset

  • 1,400 kg kylmää vettä
  • 1,400 kg
    Valio Ruoka 15 % laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,130 kg kylmätärkkelystä
  • 0,023 kg suolaa
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,002 kg kurkumaa
  • 0,015 kg vähäsuolaista kalaliemijauhetta
  • 0,400 kg
    Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 0,200 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,450 kg pakaste paprikasekoitusta
  • 0,030 kg hienonnettua tilliä, pakaste
  • 1,000 kg tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
  • 0,800 kg täysjyväpastaa
  • 0,100 kg

Ohje

  1. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan (ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta).
  2. Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet sekä liemijauha, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää mahdollisesti loput nesteet. Sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää juokseva Valio Koskenlaskija sulatejuusto, kasvikset ja tilli.
  4. Lisää lopuksi massaan tonnikala ja pasta. Sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  5. Jaa massa vuokiin ja ripottele juustoraaste pinnalle. Paista 125 asteessa yhdistelmäpaistolla noin 50 minuuttia, ruskista tarvittaessa lopussa kuivapaistolla 170 asteessa 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 374 kcal
Proteiini 19,7 g
Hiilihydraatti 31 g
Rasva 18,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 2 g
Kalsium 139,1 mg
D-vitamiini 0,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 7,4 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search