Siirry sisältöön
Tonnikalatäyte

Tonnikalatäyte

Tonnikalatäyte

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja Koskenlaskija sulatejuusto. Sekoita joukkoon hienoksi pilkottu tonnikala ja anjovis sekä tilli ja smetana.
  2. Täyte soveltuu voileipäkakkujen, coctailpalojen ja tuulihattujen täytteeksi.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3491 kcal
Proteiini 178,4 g
Hiilihydraatti 9,1 g
Rasva 307,4 g
Tyydyttynyt rasva 177,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 20 g
Kalsium 1594,4 mg
D-vitamiini 24,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 298 kcal
Proteiini 15,3 g
Hiilihydraatti 0,8 g
Rasva 26,3 g
Tyydyttynyt rasva 15,2 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search