Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
2,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,500 kg sokeria
- 0,950 kg
- 3,300 kg vehnäjauhoja
- 0,075 kg leivinjauhetta
- 2,500 kg kananmunia
Tosca
-
1,400 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,400 kg
- 2,400 kg sokeria
- 0,250 kg vehnäjauhoja
- 2,400 kg mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Sekoita huoneenläpöiset voi ja kuivat aineet sekaisin.
- Lisää kananmunat ja vaahdota kuohkeaksi.
- Annostele voideltuihin vuokiin ohut kerros massaa.
- Paista 220°C:ssa n. 11 min.
Tosca
- Sulata voi, lisää kerma ja kiehauta.
- Yhdistä jauhot ja sokeri. Lisää kerma-voi seokseen. Kiehauta.
- Lisää mantelilastut. Sekoita.
- Annostele pohjien päälle ja paista vielä 260°C:ssa kauniin ruskeaksi.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2407 kcal
Proteiini
37,2 g
Hiilihydraatti
217 g
Rasva
152,8 g
Tyydyttynyt rasva
69,7 g
Ravintokuitu
11,8 g
Suola
1,7 g
Kalsium
514 mg
D-vitamiini
2,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
441 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
39,8 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
12,8 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa