Siirry sisältöön
Toscakakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Toscakakku

Toscakakku on kahvikakkujen kunkku. Se kuuluu niin arkiseen kahvitarjoiluun kuin hienoimpaan juhlaan. Tällä kertaa olen valmistanut toscan pitkän malliseksi. Siitä on helppo leikata erimuotoisia paloja ja vaikkapa leivoksia jotka voi kuorruttaa osittain suklaaseen.

Toscakakku

Ainekset

Pohja

Tosca


Ohje

Pohja

  1. Sekoita huoneenläpöiset voi ja kuivat aineet sekaisin.
  2. Lisää kananmunat ja vaahdota kuohkeaksi.
  3. Annostele voideltuihin vuokiin ohut kerros massaa.
  4. Paista 220°C:ssa n. 11 min.

Tosca

  1. Sulata voi, lisää kerma ja kiehauta.
  2. Yhdistä jauhot ja sokeri. Lisää kerma-voi seokseen. Kiehauta.
  3. Lisää mantelilastut. Sekoita.
  4. Annostele pohjien päälle ja paista vielä 260°C:ssa kauniin ruskeaksi.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2407 kcal
Proteiini 37,2 g
Hiilihydraatti 217 g
Rasva 152,8 g
Tyydyttynyt rasva 69,7 g
Ravintokuitu 11,8 g
Suola 1,7 g
Kalsium 514 mg
D-vitamiini 2,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 441 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 39,8 g
Rasva 28 g
Tyydyttynyt rasva 12,8 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search