Siirry sisältöön
Tulinen seesamkala

Tulinen seesamkala

Rapeaksi paistettua seesamkalaa noutopöytään tai edustustarjoiluihin.

Tulinen seesamkala

Ainekset

  • 2,400 kg seiti selkäfileetä, pakaste sulatettuna
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,100 kg makeaa soijakastiketta
  • 0,200 kg paholaisen hilloa
  • 0,300 kg seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Nosta valutetut kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja mausta suolalla.
  2. Sekoita muut ainekset ja levitä kalapaloille. Anna maustua noin puoli tuntia.
  3. Kypsennä uunissa 200° C n. 15 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 497 kcal
Proteiini 48,1 g
Hiilihydraatti 7,8 g
Rasva 19,8 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 3,9 g
Suola 3 g
Kalsium 321,7 mg
D-vitamiini 3,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal
Proteiini 24,2 g
Hiilihydraatti 3,9 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search