Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg kananmunia
- 0,500 kg sokeria
- 0,480 kg vehnäjauhoja
- 0,120 kg maissitärkkelystä
- 0,120 kg unikonsiemeniä
Kostutus
-
0,500 kg
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
-
4,400 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Suklaakuorrute
- 0,150 kg maitosuklaata
- 0,150 kg tummaa suklaata
- 0,225 kg
- 0,600 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää käsin sekoittaen siivilöidyt keskenään sekoitetut jauhot ja siemenet.
- Annostele vuokiin.
- Paista 180 asteessa.
- Jäähdytä pohjat.
- Leikkaa pohjat kolmeen osaan. Kostuta maidolla.
- Täytä pohjat rahka-jogurttitäytteellä. Levitä myös ohut kerros täytettä pinnalle.
- Valmista kuorrute kiehauttamalla kerma. Lisää suklaan sekaan useammassa erässä.
- Kuumenna kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja lisää suklaa seokseen. Sekoita huolellisesti, mutta niin että ei muodostu kuplia. Valmista kuorrute mielellään edellisenä päivänä.
- Lämmitä kuorrute 30-40°C:een ja kuorruta kakut.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3368 kcal
Proteiini
82,5 g
Hiilihydraatti
521,6 g
Rasva
101,1 g
Tyydyttynyt rasva
45,8 g
Ravintokuitu
10,1 g
Suola
1,6 g
Kalsium
404,3 mg
D-vitamiini
4,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
31,6 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa