Ainekset
Pohjat
-
1,800 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaaVoilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
- 0,600 kg
-
1,400 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
Täyte
-
3,000 kg
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2,000 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,180 kg sitruunamehua
- 0,210 kg tomusokeria
- 0 kg sitruunan kuori raastettuna
Kuorrute
- 0,200 kg
- 0,070 kg
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg vettä
- 0,400 kg tärkkelyssiirappia
- 0,030 kg liivatejauhetta
- 0,160 kg kylmää vettä
- 0,400 kg valkosuklaata
- 0 kg elintarvikeväriä punaista
Koristelu
- 0 kg valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
Kuorrute:
- Valmista kuorrute edellisenä päivänä. Kiehauta kerma, maitojauhe, sokeri, vesi ja tärkkelyssiirappi.
- Liota liivatejauhe kylmään veteen. Lisää liivateseos kuumaan kermakeitokseen.
- Lisää keitokseen valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi.
- Värjää kuorrute punaiseksi.
Pohjien valmistus:
- Ota murotaikinasta sydänmuotilla ø 6,5 cm:n pohjia ja asettele pohjat leivinpaperille.
- Paista pohjat n. 12 minuuttia 180°C:ssa.
- Leikkaa vetopohjasta ø 5 cm:n sydänmuotilla aihioita ja pursota niiden päälle vadelmahilloa. Pakasta aihiot.
Täytteen valmistus:
- Vaahdota kerma, tuorejuusto, tomusokeri, sitruunamehu ja sitruunankuori kuohkeaksi täytteeksi.
Leivoksen pohjaus:
- Pursota täyte ø 6,5 cm:n sydänleivosvuokiin (silikoni).
- Paina jäinen leivospohja-aihio massan sisään. Tasoita reunat ja yli pursunnut täyte.
- Pakasta leivospohjat.
Kuorruttaminen ja koristelu:
- Sulata kuorrute ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Irroita leivokset muoteista ja aseta kuorrutusritilän päälle.
- Kaada kuorutetta jäisten leivosten pinnalle.
- Nosta kuorrutetut leivokset murotaikinapohjan päälle.
- Koristele valkosuklaaraidoilla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
369 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
34,7 g
Rasva
23,3 g
Tyydyttynyt rasva
13,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Kalsium
39,3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
31,6 g
Rasva
21,2 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- sitruunan kuori
- elintarvikeväriä
- valkosuklaata