Ainekset
Kakkupohja
- 1,500 kg kananmunia
- 1,100 kg sokeria
- 1,100 kg vehnäjauhoja
Kasteluvesi
- 1,080 kg vettä
- 0,120 kg sokeria
Täyte
- 1,600 kg Valio vadelmatäyte runsasta
Täytteeksi ja pinnalle
- 3,200 kg
Pinnalle
- 1,600 kg kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
- Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Laita kakun pinnalle kotimaisia vadelmia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2865 kcal
Proteiini
46,7 g
Hiilihydraatti
277,2 g
Rasva
171 g
Tyydyttynyt rasva
92,3 g
Ravintokuitu
12,1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
442,8 mg
D-vitamiini
3,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
19,6 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa