Ainekset
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,650 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Pinnalle
- 2,000 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä rahka-jogurttitäytettä nauhoille tasainen kerros. Rullaa nauhat.
- Leikkaa rullat 55 g:n painoisiksi paloiksi. Aseta palat pellille häntä alle. Nostata pullat.
- Voitele pullat kananmunalla. Pursota pinnalle vadelmamarmeladia. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Pomadoi jäähtyneet pullat.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
191 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
33,2 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
15,6 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
265 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
46,1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa