Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg tuorepastaravioleja
- 0,100 kg vettä
- 0,200 kg aurinkokuivattuja tomaattikuutioita öljyssä
- 0,015 kg vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 0,600 kg salaattisekoitusta (jäävuorisalaatti, rucola yms.)
- 0,100 kg oliiviviipaleita
- 0,350 kg kirsikkatomaatteja
- 0,250 kg viinirypäleitä
Pinnalle
-
0,100 kg
Valio Emmental punaleimaa 17 %Valio Emmental punaleima 17 % on voimakas ja kevyt emmentaljuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet perinteisellä…
- 0,020 kg auringonkukansiemeniä paahdettuina
Koristeluun
- 0,010 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä raviolit. Sekoita joukkoon aurinkokuivatut tomaattikuutiot liemineen ja etikka. Jäähdytä.
- Pese, huuhdo ja linkoa salaatit. Levitä salaattisekoitus laakean tarjoiluastian pohjalle. Lisää jäähtynyt ravioliseos salaattipedille sekä oliivirenkaat, paloitellut kirsikkatomaatit ja halkaistut viinirypäleet. Nostele kevyesti. Ripottele pinnalle juustolastut ja auringonkukansiemeniä. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
467 kcal
Proteiini
16,1 g
Hiilihydraatti
75,7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
6,6 g
Suola
0,9 g
Kalsium
191,2 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
27,5 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa