Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg tuoretta, vihreää parsaa, trimmattuna
- 0,500 kg pakasteherneitä
- 0,500 kg pakastehärkäpapuja
- 0,300 kg kirsikkatomaatteja
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,006 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
0,200 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,100 kg kivettömiä kalamata-oliiveja
- 0,020 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Paista parsat, herneet, härkäpavut ja kirsikkatomaatit voin ja mausteiden kanssa 185 °C uunissa n. 15 min.
- Ripottele pinnalle murusteltu salaattijuusto, kalamataoliivit ja lehtipersilja.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
110 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
1 g
Kalsium
52,9 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä