Siirry sisältöön
Välimeren kylmäkastike
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Välimeren kylmäkastike

Täyteläinen välimeren kylmäkastike sopii tarjottavaksi esimerkiksi erilaisten kalapihvien tai kalapyöryköiden kanssa

Välimeren kylmäkastike

Ainekset


Ohje

  1. Punnitse kaikki kastikkeen raaka-aineet yleiskoneen kulhoon. Sekoita niin, että salaattijuustokuutioiden rakenne hienonee ja kastike on tasaista. Siirrä kylmäsäilytykseen.
  2. Jos valmistat kastikkeen huomattavasti ennen tarjoilua lisää joukkoon kylmätärkkelystä (noin 15 g / 1 kg kastiketta).

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 61 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,6 g
Kalsium 115,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal
Proteiini 7,4 g
Hiilihydraatti 5,9 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search