Siirry sisältöön
Välimeren uunikalaa
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Välimeren uunikalaa

Lempeän mausteinen kylmävalmistettu uunikala sei- ja kirjolohikuutiosta valmistettuna. Rapea kuorrute viimeistelee ruoan.

Välimeren uunikalaa

Ainekset

  • 1,350 kg
    FS alaskanseitikuutiota
    Kalakuutio valmistettu sertifioidusta kalaraaka-aineesta.
    FS kalakuutio 5 kg (n. 12 g)
  • 1,350 kg
    Valio kirjolohikuutioita
    Suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee kuutiona.
    Valio kirjolohikuutio 5 kg (16x16 mm)
  • 0,680 kg
    Valio Ruoka 15 % laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,380 kg kylmää vettä
  • 0,042 kg kylmätärkkelystä
  • 0,026 kg maissitärkkelystä
  • 0,022 kg suolaa
  • 0,001 kg kuivattua basilikaa
  • 0,001 kg mustapippurirouhetta
  • 0,001 kg kuivattua oreganoa
  • 0,012 kg hienonnettua persiljaa
  • 0,300 kg
    Valio Viola® chili-paprika tuorejuustoa
    Valio Viola® paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle tai…
    Valio Viola® 1,5 kg chili-paprika tuorejuusto laktoositon
  • 0,050 kg tomaattipyreetä

Kuorrute


Ohje

  1. Annostele kalakuutiot GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon ja vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteiden joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio Viola® chili-paprika tuorejuusto sekä tomaattipyree, sekoita tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  2. Mittaa ruokaöljy, Valio juustoraasteseos sekä korppujauho sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Sekoita tasaiseksi. Annostele kuorrute vuokaan juuri ennen kypsennystä. Kypsennä 125 asteessa kuivapaistolla noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 277 kcal
Proteiini 22,3 g
Hiilihydraatti 7,4 g
Rasva 17,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,3 g
Kalsium 51,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal
Proteiini 12,5 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search