Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,030 kg suolaa
- 0,080 kg hiivaa
-
0,300 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
Pinnalle
- 0,330 kg
Yrttiöljy
- 0,250 kg oliiviöljyä
- 0,050 kg valkosipulia hienonnettuna
- 0,030 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet erittäin hyvin. Anna taikinan levätä 30 minuuttia
- Leivo taikinasta 100 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 20 minuuttia
- Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat
- Sekoita valkosipuli ja persilja öljyn joukkoon. Levitä seos leipien pinnalle. Ripottele päälle Fontal raastetta.
- Paista 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
381 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
43 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,9 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,1 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
318 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
35,8 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa