Ainekset
Taikina
- 0,500 kg vettä
-
0,500 kg
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,080 kg hiivaa
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,200 kg kaurahiutaleita
- 0,200 kg ruisjauhoja
- 1,000 kg vehnäjauhoja
Pinnalle
- 0,750 kg
- 0,045 kg valkosipulia hienonnettuna
- 0,225 kg kananmunaa raakana
- 0,030 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 min.
- Leivo taikinasta 50 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 10 min.
- Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi levyiksi. Nakkaa levyt.
- Sekoita valkosipulijuustotäytteen aineet massaksi ja levitä taikinalevyjen päälle.
- Nostata leivät. Paista leivät 220°C:ssa uunissa noin 10 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
171 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
20 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,8 g
Kalsium
128,4 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
245 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
28,5 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa