Ainekset
Pohja
- 1,290 kg
Vaniljavoikreemi
-
0,550 kg
Valio suolatonta voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,300 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,900 kg vettä
- 0,020 kg vaniljasokeria
Täyte
-
1,200 kg
Valio Leipomo mansikkahilloaOikea valinta täytekakkujen väliin! Kakkuhillon koostumus on suunniteltu erityisesti pysymään kakkukerrosten välissä.
Jaa resepti
Ohje
- Valmista vaniljavoikreemi: vaahdota voi. Sekoita voivaahtoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Mausta kreemi vaniljasokerilla.
- Sulata vetopohjat ja levitä niille kerros mansikkahilloa. Levitä mansikkahillon päälle kerros vaniljavoikreemiä. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1344 kcal
Proteiini
12,8 g
Hiilihydraatti
181,6 g
Rasva
61,5 g
Tyydyttynyt rasva
33,9 g
Ravintokuitu
7,2 g
Suola
1,4 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
38,4 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa