Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,500 kg
Valio kahvikermaa laktoositonLaktoositon Valio kahvikerma 10 % sopii kahvin joukkoon ja leivontaan. Ruoanlaittoon suosittelemme Valio ruokakermaa. Kahvikerma…
- 0,040 kg sokeria
- 0,008 kg liivatelehtiä
-
0,300 kg
Valio A+™ maustamatonta jogurttiaSuosittu Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Valio A+™ luonnonjogurtti…
- 0,025 kg vaniljasokeria
Kastike
- 0,025 kg vettä
- 0,060 kg sokeria
-
0,300 kg
- 0,300 kg Valio mustikoita
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna kahvikerma ja sokeri kattilassa. Lisää joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja puristetut liivatelehdet.
- Sekoita jogurtti ja vaniljasokeri keskenään. Yhdistä jäähtynyt kahvikerma jogurtin kanssa. Sekoita tasaiseksi ja annostele annoskulhoihin tai isoon tarjoiluastiaan. Anna hyytyä kylmässä vähintään kolme tuntia tai yön yli.
- Valmista pinnalle tuleva mustaherukkakastike. Keitä vedestä ja sokerista liemi. Lisää seokseen mustaherukat ja keitä n. 5 min. Soseuta kastike ja levitä hyytyneen pannacottan pinnalle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
152 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
18,7 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,1 g
Kalsium
92,1 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
15,6 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa