Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,500 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3,300 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,500 kg Valio vaniljakreemitäytettä
Pinnalle
- 0,150 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä vanijakreemitäyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 28 cm:n paloiksi. Leikkaa saksikuvio pintaan.
- Nostata, voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1495 kcal
Proteiini
32,4 g
Hiilihydraatti
250,7 g
Rasva
36,3 g
Tyydyttynyt rasva
19,3 g
Ravintokuitu
8,6 g
Suola
2,3 g
Kalsium
134,8 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
300 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
50,3 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa