Siirry sisältöön
Vegaaninen pyttipannu
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Vegaaninen pyttipannu

Herkullinen vegaaninen pyttipannu jossa käytetty Gold & Green vegekuutioita. Reseptillä myös Sydänmerkki.

Vegaaninen pyttipannu

Ainekset

  • 2,500 kg
  • 0,250 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,750 kg Gold&Green® vegekuutioita
  • 0,021 kg suolaa
  • 0,003 kg mustapippurirouhetta
  • 0,006 kg paprikajauhetta
  • 0,070 kg rypsiöljyä

Ohje

  1. Punnitse peruna- ja sipulikuutiot GN-vuokaan. Annostele rypsiöljy ja mausteet päälle, sekoita kevyesti. Paista 160 asteessa kuivapaistolla noin 25 minuuttia. Sekoita kevyesti ja lisää Golden & Green vegekuutiot päälle. Jatka paistoa noin 15 minuuttia.

Vinkki

Resepti mitoitettu yhteen 1/1 65 mm GN-vuokaan.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 340 kcal
Proteiini 16,2 g
Hiilihydraatti 37,3 g
Rasva 12,6 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 5,5 g
Suola 2,2 g
Kalsium 22,8 mg
D-vitamiini 1,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 13,8 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search