Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,080 kg viiriäisen munia
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg väkiviinaetikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori viiriäisen munat suoraan etikkaan ja samaan aikaan kiehauta vesi kattilassa.
- Pyöräytä lusikalla veteen pyörre ja lisää joukkoon etikka ja munat.
- Laske kattilan lämpöä niin ettei vesi kiehu kunnolla ja kypsennä munia 1,5 min. Nostele munat kattilasta suoraan jääveteen.
-
Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
37 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
0,2 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
18,9 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
186 kcal
Proteiini
12,9 g
Hiilihydraatti
1 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa