Siirry sisältöön
Voitaikinan ABC
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Voitaikinan ABC

Paras voitaikina syntyy Valio Eila® kaulintavoista. Oikeat valmistustavat takaavat onnistumisen.

Voitaikinan ABC

Ainekset

  • 1,400 kg vettä
  • 0,030 kg suolaa
  • 2,000 kg vehnäjauhoja
  • 2,000 kg
    Valio Eila® kaulintavoita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia
  4. Kauli taikina 2x4.
  5. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 22160 kcal
Proteiini 244,4 g
Hiilihydraatti 1496 g
Rasva 1691,4 g
Tyydyttynyt rasva 963,8 g
Ravintokuitu 70 g
Suola 29,9 g
Kalsium 947 mg
D-vitamiini 14,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 408 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 27,6 g
Rasva 31,2 g
Tyydyttynyt rasva 17,8 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search