Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,750 kg Valio GN -voitaikinaa
- 0,600 kg lampaan jauhelihaa
- 0,150 kg pakastesipulikuutioita
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,030 kg anjovisfileetä
- 0,150 kg suolakurkkua
- 0,015 kg tomaattipyreetä
- 0,200 kg
Voiteluun
- 0,050 kg kananmuna
Tarjoiluun
- 0,100 kg
- 0 kg hienonnettua timjamia
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Ota voitaikina sulamaan ja leikkaa siitä 1/4 osa pois. Kaulitse loput taikinasta leivinpaperilla peitettyyn GN-vuokaan.
- Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipuli, valkosipuli ja anjovisfileet.
- Kaada jauhelihaseos monitoimikoneen kulhoon. Mittaa joukkoon myös muut aineet. Jauha tasaiseksi massaksi.
- Kaada jauhelihaseos voitaikinan päälle.
- Valmista lopusta voitaikinasta "nauhoja" koristeeksi piirakan päälle. Voitele kananmunalla.
- Kypsennä 150 asteessa n. 30 min.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
924 kcal
Proteiini
29,3 g
Hiilihydraatti
41,8 g
Rasva
70,9 g
Tyydyttynyt rasva
37,4 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
2,2 g
Kalsium
66,6 mg
D-vitamiini
0,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
298 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
22,9 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- hienonnettua timjamia
- suolaa
- mustapippuria myllystä