Ainekset
Pohjat
-
0,600 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevyäVoilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
- 0,430 kg
Täyteet ja kostutus
- 0,500 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
- 0,500 kg Valio karpalotäytettä
-
0,300 kg
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Mousse
-
0,650 kg
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0,720 kg valkosuklaata
- 0,540 kg Valio vaniljakreemitäytettä
- 0,060 kg liivatelehtiä
-
0,160 kg
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1,800 kg
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Kuorrute
- 0,200 kg valkosuklaata
- 0,200 kg kaakaovoita
- 0,001 kg elintarvikeväriä valkoista
Koristelu
- 0,050 kg valkoista sokerimassaa
Jaa resepti
Ohje
Pohja:
- Ota murotaikinalevystä ø 6 cm:n pohjia.
- Paista 180°C:ssa.
- Leikkaa vetopohjasta ø 4 cm:n kiekkoja.
- Kostuta pohjat ja täytä kinuski- ja karpalotäytteellä. Pakasta.
Kuorrute:
- Sulata kaakaovoi ja valkosuklaa.
- Värjää valkoisella elintarvikevärillä. Siivilöi.
Täytteen valmistus:
- Kuumenna kerma ja lisää valkosuklaan joukoon. Sekoita tasaiseksi.
- Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
- Lämmitä maito ja sulata siihen liivatelehdet. Yhdistä vaniljakreemiin.
- Lisää vanilja-liivateseos suklaaseoksen joukkoon.
- Vaahdota kerma. Lisää alle 40°C :n vanilja-suklaaseos kerman joukkoon nostellen.
Leivoksien pohjaus:
- Pursota mousse vuokiin. Paina vetopohja pohjustus moussen sisään.
- Tasoita pinta. Pakasta
Kuorruttaminen ja koristelu:
- Ruiskuta kuorrutus jäiseen pintaan. (Voit käyttää myös valmista kuorrutetta spray-pullosta.)
- Nosta leivokset muropohjan päälle. Koristele sokerimassasta valmistetuilla lumihiutaleilla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
452 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
32,2 g
Rasva
33,6 g
Tyydyttynyt rasva
19,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Kalsium
92,5 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
337 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
24 g
Rasva
25,1 g
Tyydyttynyt rasva
14,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa