Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,900 kg seiti pyrstöfilettä
-
0,680 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
- 0,022 kg kylmätärkkelystä
- 0,028 kg maissitärkkelystä
- 0,002 kg mustapippurirouhetta
- 0,018 kg suolaa
- 0,040 kg vihreää pestoa
-
0,270 kg
Valio tuorejuustoaValio maustamaton tuorejuusto on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,020 kg hienonnettua persiljaa
- 0,020 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Annostele kalafileet GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteen joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio tuorejuusto, persilja, ruohosipuli sekä pesto. Sekoita kastike tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
- Kypsennä 115 asteessa kuivapaistolla noin 45 minuuttia. Vuokaa kannatta kevyesti heilauttaa paiston jälkeen, tällöin kastike ja kalasta tullut neste sekoittuvat ja saostuvat. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
- Annosteluohje yhteen 1/1 65mm GN-vuokaat ; 1,9 kg kalaa ja 1,1 kg kastiketta. Ruoan voi valmistaa myös seiti fileestä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
185 kcal
Proteiini
18,1 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
30,5 mg
D-vitamiini
1,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
123 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa